Se deschide Hell’s Kitchen la Harrah’s Resort Southern California

marți, 16 august 2022

Gordon Ramsay Hell’s Kitchen – restaurantul iconic creat de celebrul bucătar cu mai multe stele Michelin, Gordon Ramsay – și-a deschis porțile la Harrah’s Resort Southern California. Inspirat de aclamatul serial de competiții culinare difuzat pe FOX cu același nume, noul restaurant ridică ștacheta în rândul scenei culinare în creștere din San Diego, care celebrează experiențele culinare excepționale și antrenante.

Hell's Kitchen

Hell’s Kitchen

Fiind prima locație din California și cel mai mare avanpost de până acum, acest Gordon Ramsay Hell’s Kitchen ocupă un spațiu de 1.050 metri pătrați și poate găzdui până la 332 de persoane. Clienții se pot aștepta la o experiență în ton cu conceptul legendar, în care designul și meniul restaurantului sunt inscripționate cu flăcările iconice roșii și albastre, inclusiv personalul de servire, în timp ce spațiul va cuprinde un bar elegant, un restaurant cu servicii complete, o bucătărie de expoziție, un lounge luxos, vinoteca, două săli de mese private (cu posibilitatea de a fi combinate într-un spațiu mai mare) și două mese ale bucătarului.

După cum speră fanii, Gordon Ramsay Hell’s Kitchen de la Harrah’s Resort SoCal va oferi multe dintre preparatele caracteristice ale lui Chef Ramsay, cum ar fi faimosul său Beef Wellington și Sticky Toffee Pudding, printre alte specialități, cum ar fi Lobster Risotto, Wagyu Meatballs, Pan Seared Scallops și Crispy Skin Salmon, pentru a numi doar câteva, pe lângă cocktailurile căutate și celebre pentru livrarea lor, precum Smoke on the BLVD și Notes from Gordon – care este prezentat cu o remarcă obraznică din partea celebrului bucătar însuși.

Pe lângă un meniu impresionant dedicat mâncărurilor vegetariene și vegane, clienții se pot răsfăța și cu meniul prix fixe semnat Gordon Ramsay HELL’S KITCHEN și se pot aștepta să vadă în lunile următoare preparate noi și progresive, specifice locației Harrah’s Resort SoCal, ceea ce consolidează restaurantul în fruntea tendințelor culinare și asigură că fiecare masă oferă un strop de surpriză.

 





Author: Editor

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.