NU ne mai închideți! NU noi răspândim virusul!

Cele mai scumpe espressoare din lume

vineri, 19 februarie 2021

Peste tot în locațiile de joc, în cazinouri, în camerele de poker sau la turnee oamenii consumă cafea de cea mai bună calitate, însă după ce anul trecut ne-a lovit crunt virusul chinezesc iată că am început să apreciem tot mai mult și home game-urile cu prietenii sau gamblingul online jucat din fața calculatorului. Dacă doriți să vă răsfățați cu cel mai bun espresso din lume revista noastră a căutat și găsit două dintre cele mai luxoase și mai rafinate espressoare din lume: The Espresso Veloce RS Black Edition și La Marzocco KB90.

The Espresso Veloce RS Black Edition, 10.200$

The Espresso Veloce RS Black Edition

The Espresso Veloce RS Black Edition

Espresso Veloce RS Black Edition este un omagiu adus iubitorilor motoarelor de pe Porsche 993 și este proiectat ca un bloc motor complet utilat, cu chiulase și capace cu came. Este compus din oțel inoxidabil de calitate superioară folosit în industria aerospațială, cum ar fi oțel inoxidabil chirurgical, aliaj de aluminiu, titan și, desigur, fibră de carbon. Întreaga construcție este fabricată manual și este completată cu un finisaj exterior negru mat foarte atractiv. Espressorul RS Black Edition este o versiune neagră, mai agresivă, mai masculină, care duce espressorul la un nivel cu totul nou. 993 de unități au fost fabricate pentru a se vinde la nivel mondial fanilor mașinilor Porsche și iubitorilor de cafea la nivel global. Espresso Veloce RS Black Edition este combinația perfectă atât a eleganței, cât și a „mușchilor”, toate ambalate într-un singur espressor de lux. Greutatea totală este de 21,5 kg și măsoară 380 mm în lungime, 420 mm în lățime și 340 mm în înălțime. Acest espressor este o piesă de artă a ingineriei realizării aparatelor espresso, cafeaua rezultată fiind un deliciu pentru oricine, băutor sau nu de cafea, iar felul luxos în care se prezintă poate face mândru pe oricine l-ar avea.

 

La Marzocco KB90, 22.400$

La Marzocco KB90

La Marzocco KB90

KB90 este evoluția finală a modelului Linea PB. Proiectat pentru a optimiza fluxul de lucru pentru barista din cele mai aglomerate baruri din lume, îmbunătățind ergonomia și caracteristicile aparatului. KB90 este numit după președintele companiei la Marzocco, Kent Bakke. Acum 20 de ani, Kent Bakke și-a imaginat una dintre cele mai incitante caracteristici noi ale KB90, portafilterul direct. Kent a crezut întotdeauna că misiunea lui La Marzocco este de a crea espressoare care să facă viața oricărui barista mai ușoară și mai eficientă, iar KB90 întruchipează această filozofie. Proiectat pentru a simplifica mișcările necesare pentru a angrena portafiltrul și pentru a reduce tensiunea de 12 ori pe barista pentru o performanță și o utilizare mai bună în fiecare zi. Mediile unde se bea cafea într-un volum ridicat necesită ca un barista să poată lucra rapid și eficient pentru a produce băuturi în perioadele cele mai aglomerate ale zilei. Portafilterul existent la Marzocco KB90 poate atenua în mod vizibil leziunile repetate provocate de stres prin ușurința sa în acțiune, îmbunătățind fluxul natural de lucru și producția de realizare a cafelei în locații. După fiecare extracție, o explozie de abur din cazanul de abur curăță calea de infuzare și este urmată de un flux de apă caldă, menținând grupul curat chiar și în cele mai aglomerate ore. Această funcție inovatoare minimizează reziduurile de cafea din grup și reduce de câte ori nevoia ca aparatul să fie spălat în timpul serviciului. Cântarele de precizie încorporate în tava de scurgere îmbunătățesc consistența băuturilor în plus aparatul folosește un algoritm numit Drip Prediction pentru a îmbunătăți precizia shoturilor de cafea și ușurința utilizării. Cazanele separate pentru fiecare cap de grup îi permit lui barista să optimizeze temperatura pentru cafele individuale. Acest espresso este visul oricărui barista, dar în același timp și al oricărui băutor de cafea espresso din lume.

Author: Editor

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *